Tuesday, August 31, 2010

Some drawings and colored documentation...


Crtezi/Drawings & Akvareli/Watercolors :
STP vs EU vs CN.
Od privatnata kolekcija/From my private collection 2010-2009


1 comment:

  1. MNOGU DOBRO I TI POSAKUVAM USTE MNOGU ,MNOGU MNOGU
    VAKVI PREDIZVICIIII...POZDRAV MAGDALENA

    ReplyDelete

Outdoor camp for kids, IKAR hut Ohrid 2019

Детски камп во природа 16 - 22. 08. 2019 Ни беше чест и оваа година да бидеме организатори на едукативен и спортски камп за деца, во...