Thursday, November 11, 2010

Portugal Climbing & Trip Sept-Oct 2010

Povekje fotki i info na:

http://goredole.blogspot.com/2010/11/portugal-climbing-trip.htm

No comments:

Post a Comment

Outdoor camp for kids, IKAR hut Ohrid 2019

Детски камп во природа 16 - 22. 08. 2019 Ни беше чест и оваа година да бидеме организатори на едукативен и спортски камп за деца, во...