Wednesday, April 22, 2015

22 April, den na planetata zemja - kulturno edukativen nastan na Ohridskiot ploshtad.

OhridNews.com :: Екологистите децидни- бетонски плажи и палми не можат да ја заменат природата

OhridNews.com :: Екологистите децидни- бетонски плажи и палми не можат да ја заменат природата

No comments:

Post a Comment

Outdoor camp for kids, IKAR hut Ohrid 2019

Детски камп во природа 16 - 22. 08. 2019 Ни беше чест и оваа година да бидеме организатори на едукативен и спортски камп за деца, во...