Wednesday, June 20, 2018

For the travels, new challenges and nutrition in extreme conditions


Илина Арсова – За патувањата, новите предизвици и исхраната во екстремни услови, со Виталија.МК

Интервјуто со свежи искуства од Јужна Америка, може да го погледнете на следнава врска:
For the travels, new challenges and nutrition in extreme conditions
https://radar.mk/?p=15794
No comments:

Post a Comment

Од дневникот за Чимборацо, Март 2018

Чимборацо, бивак,   5385м,                                                                                               10/03/2018 ...